Туроператори відправили до Туреччини пів мільйона українців

 

За літній сезон у Туреччині відпочили більш ніж пів мільйона українців. З них 36% злітали на відпочинок з Anex Tour. Про це повідомив гендиректор "Анекс Тур Україна" Ількер Адигюзель. Він також розповів про підсумки турецького сезону та де за кордоном можна провести новорічні свята.

 

"Основними напрямками туроператора на даний момент є Туреччина та Єгипет. На жаль, у цьому році літній сезон у Туреччині почався в липні, а не в травні, як зазвичай. Можу сказати, що, за даними аеропорту Анталії, який підрахував чартерних пасажирів, яких зустріли турецькі приймаючі компанії з 1 липня по 1 жовтня, було 192 727 туристів від ANEX Tour. За цей період інші туроператори спільно відправили всього 338 179 туристів до Туреччини. Ми бачимо, що ANEX Tour покрив 36% всього турринку України з Туреччиною. Це хороший показник", - говорить Ількер Адигюзель.

 

 

ANEX Tour готовий до зимового сезону 2020-2021. Графік польотів можна побачити на сайті http://anextour.com.ua. Звичайно ж, у першу чергу дозволені авіарейси до країн, інфраструктура яких повністю готова до прийняття гостей. Зараз комфортні погодні умови в Туреччині, тому можна до середини листопада поніжитись на сонечку. Єгипет радує своїми пропозиціями. 14 жовтня починається програма в Об'єднані Арабські Емірати, а 16 жовтня — в Домініканську Республіку. Будуть прямі перельоти «Азур Ейр Україна» тричі на тиждень, і перші рейси вже на 95% заповнені. 25 грудня для мандрівників ANEX Tour відкриває Мальдіви, а 27 грудня — Мексику. Бронювання турів вже доступне, адже готуватися до свята краще заздалегідь.

 

"Я радію, що в такий непростий час ми продовжуємо бути лідером. Зі своєю мережею напрямків, що охоплює всі країни, ANEX Tour є другим за величиною туроператором у світі. Ми продовжуємо надавати найкращі послуги для наших туристів. Ми завжди вважали довіру наших туристів до ANEX Tour нашим найголовнішим капіталом. І працюємо з усіх сил, щоб зміцнити цю довіру, постійно підвищуючи наші стандарти обслуговування і пропонуючи найкращі на ринку умови,"  зазначив Ількер Адигюзель.

 

12.10.2020

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS