Днями пройде Авіафорум-2021 – запрошуємо

18 серпня 2021 року відбудеться захід, що вже багато років об’єднує авіакомпанії та агентів з продажу авіаквитків – Авіафорум-2021!

 

Цього року Авіафорум присвячений темі авіаподорожей в період глобальних змін, як авіакомпанії до них простосовуються та який сервіс пропонують клієнтам.

 

В заході приймають участь Turkish Airlines, Qatar Airways, AirFrance, KLM, SkyUp, airBaltic, LOT і Bees. Спеціальними гостями Авіафоруму-2021 стануть представники компаній Vitiana (готельний контент) та Aviaplan (модерація Дискусійною панелі).

 

 5 ПРИЧИН, чому важливо відвідати АВІАФОРУМ-2021 КОЖНОМУ турагенту:

 

Відкриття кордонів з ЄС дало додатковий поштовх для продажів індивідуальних напрямків і зараз, як ніколи, важливо бути в курсі подій – бути проактивним з клієнтами і мати готові меседжі в комунікації з ними.

 

Авіакомпанії пройшли складних шлях трансформацій, пов'язаний з пандемією і готові поділитися своїм досвідом і напрацюваннями плану дій в разі подібної ситуації - ця інформація допоможе знайти упевненість в продажу того чи іншого перевізника.

 

Авіакомпаніі почали процес збільшення частот і відкриття нових напрямків, за період пандемії змінили правила повернень / змін і правила на борту - це важливо знати, щоб вірно інформувати клієнтів.

 

У період пандемії встиг з'явитися новий український перевізник, який активно займає своє місце під сонцем і готовий розповісти про свої плани та очікування.

 

Тренди індивідуальних подорожей та продажів корпоративним клієнтам змінилися і будуть змінюватися далі – про це потрібно говорити для того, щоб мати свій план розвитку.

 

Авіафорум-2021 в цьому році буде проходити в гібридному форматі = онлайн +оффлайн, тому кожен, кого цікавить інформація від провідних авіакомпаній, що оперують на території України – можуть приєднатися!

 

Реєструйтесь прямо зараз, бо хто володіє інформацією, той володіє світом – https://bit.ly/3828nop 

 

16.08.2021