VUSO та SkyUp оголосили про співпрацю

Укласти договір туристичного страхування під час купівлі авіаквитків на сайті SkyUp Airlines – це те, що пропонують клієнтам страхова компанія VUSO та перевізник, які в червні оголосили про початок співпраці.


Компанії спільно розробили страховий продукт, який відповідає сучасним потребам. Медичне страхування, страхування від скасування поїздки, втрати багажу та інших непередбачених подій при поїздках за кордон та в межах України — можна захистити себе, просто додавши відповідну опцію під час оформлення авіаквитка.


Безпечні подорожі


СК VUSO займає перше місце у турстрахуванні за підсумками минулого року. SkyUp Airlines — здійснює регулярні рейси у більше ніж 60 країн світу. У червні 2021 року авіакомпанія здійснила рекордну кількість рейсів за весь період своєї діяльності – 1 920 пасажирських перевезень.


Тепер клієнти перевізника можуть не витрачати час на пошук страхової компанії та укладення договору страхування. Квиток і страховий поліс можна придбати одночасно та мати під рукою в будь-якій точці світу, достатньо лише відкрити особистий кабінет на сайті авіакомпанії чи зайти в поштову скриньку.


Які ризики покриває VUSO у співпраці зі SkyUp Airlines


Програма розроблена у вигляді конструктора, який дає змогу клієнту обрати саме те, що йому необхідно під час перебування у подорожі. Договір страхування може включати організацію та покриття медичних витрат, передбачає компенсацію фінансових витрат, пов'язаних з неможливістю здійснення поїздки чи пошкодженням, втратою багажу клієнта. У будь-якій частині світу мандрівник може отримати підтримку 24/7 від кваліфікованого асистансу.


“Нам безумовно приємно і почесно співпрацювати зі SkyUp Airlines. Впевнені, що наші страхові послуги допоможуть організувати комфортну подорож пасажирів на крилах авіаперевізника”, — зазначив голова правління VUSO Андрій Артюхов.

 

VUSO, 06.08.2021