У Каппадокії – фестиваль повітряних куль

З 3 по 7 липня у турецькому регіоні Каппадокія вперше відбудеться Міжнародний фестиваль повітряних куль. Блакитні небеса Каппадокії – це єдине місце у світі, де впродовж року у повітря здіймаються понад 120 куль. Зараз Каппадокія активно готується до фестивалю, на якому небо одночасно прикрасить 21 повітряна куля з візерунками та незвичайними формами.

 

Каппадокія, внесена у список світової культурної спадщини ЮНЕСКО, цього року стала місцем проведення фестивалю, у якому братимуть участь повітряні кулі з усього світу. Заплановано чотири польоти вранці та два ввечері. Ранкове небо прикрасять 150 повітряних куль, а ввечері буде влаштоване яскраве нічне шоу.

 

Фестиваль подарує незабутні відчуття, адже кожен зможе насолодитись мальовничою панорамою, концертами, яскравим нічним шоу, святкуваннями та витонченою і різноманітною місцевою кухнею. А пілоти повітряних куль незвичайної форми вразять чарівним шоу у повітрі. До Каппадокії планують приїхати понад 50 пілотів повітряних куль з Туреччини та різних куточків світу: США, Іспанії, Польщі, Швейцарії, Індонезії, Великобританії, Словаччини, Франції, Нідерландів, Японії та Мексики.

 

27.06.2019