Coral Travel зібрав еліту світового туризму у Стамбулі

 

Приводів для зустрічі в Стамбулі в період з 15 по 18 лютого було кілька: Всесвітній Туристичний Форум та 25-ти річчя OTI Холдингу, частиною якого являється Coral Travel - один з найбільших туроператорів, офіси якого працюють у 6 країнах.

 

З упевненістю можна сказати, що ці дні серце світового туризму билося саме в Стамбулі, а OTI Холдинг і Coral Travel зробили їх справжнім професійним святом для своїх колег і партнерів.

 

Цього разу Всесвітній Туристичний Форум зібрав понад 11 000 гравців туристичного бізнесу з усього світу. Безумовно, Форум - це значуща подія для всіх турпрофі, саме тому Coral Travel та ODEON Tours (два туристичних бренда OTI Холдингу) запросили до Стамбулу понад 200 гостей. До числа гостей, що приїхали з України, увійшли керівники кращих агентств «Мережі Турагентств Coral Travel» та «Мережі Турагентств Coral Elite Service», журналісти профільних медіа , а також Директор департаменту туризму та курортів міністерства економіки Іван Ліптуга, Голова управління туризму Київської адміністрації  Антон Тараненко та керівництво компанії Coral Travel Україна.

 

 

На урочистій святковій зустрічі під час святкування ювілею OTI Холдингу, вищі керівники компанії ознайомили гостей із стратегією у 2017 та поділилися планами розвитку до 2023, які включають завершення реорганізації процесів і структур, здійснення значних інвестицій в інформаційні технології та створення нових підрозділів в Європі, зокрема, в Німеччині.

 

 

 

Варто відмітити, що OTI Холдинг посідає значне місце серед найбільших гравців міжнародного туристичного бізнесу. За 24 роки свого існування компанія надала послуги 18 мільйонам туристів.

 

Урочисте святкування 25-ти річчя OTI Холдингу відбулося у Палаці Феріє, який побудовано наприкінці XVIII сторіччя на «європейському» березі Босфору в історичній частині Стамбулу. На Гала вечерю були запрошені іноземні та турецькі гості, а також е високі посадові особи та члени Ради директорів і Правління OTI Холдингу.

 

Тепла атмосфера святкового вечора, спілкування з колегами з різних країн, вишукана кухня і дивовижний краєвид на Босфор зробили цей вечір незабутнім.

 

 

 

 

 

 

В день відкриття Всесвітнього Туристичного Форуму прем’єр-міністр Туреччини  Бінали Їлдирим відвідав стенд Coral Travel та побажав компанії вдалого сезону. Численні представники закордонних СМІ мали можливість взяти інтерв’ю у керівників OTI Холдингу та Coral Travel.

 

Голова Ради Директорів OTI Холдингу Айхан Бекташ так сказав про цю подію: «Професіонали з різних галузей з усіх країн, яких ми запросили на зустріч, є важливими гравцями туристичного бізнесу, особливо для турецького ринку. Це також чудовий шанс популяризувати Туреччину та її столицю Стамбул, який є одним з найбільш відвідуваних міст в світі, тому що ми дали нашим гостям можливість відчути це на власному досвіді. Розумне співвідношення ціна-якість, історичні цінності, клімат і географія Туреччини є важливими факторами того, що цей туристичний напрямок обов'язково залишиться в числі найпопулярніших в світі».

 

А вечір другого дня Форуму було завершено нагородженням кращих з кращих. Грандіозний захід пройшов в Çırağan Kempinski, готелі-палаці на Босфорі, та зібрав цвіт світового турбізнесу. Міжнародне журі відібрало номінантів World Tourism Awards в тридцяти п'яти різних категоріях. World Tourism Awards є дуже престижною нагородою в туристичній отраслі, її часто називають «туристичним Оскаром».

 

Coral Travel заслужено був удостоєний звання Perfect Tourism Group.

 

 

 

 

Три теплих, майже весняних, дні в Стамбулі запам'яталися гостям OTI Холдингу не тільки професійними заходами, а й цікавою екскурсійною програмою по місту в супроводі професійного гіда. Багато гостей були в Стамбулі вперше і, відвідавши собор Святої Софії, мечеть Султанахмет, Іподром, Палац Топкапи, були зачаровані красою древнього міста.

 

 

Форум, День народження і стародавнє місто Стамбул зібрали разом закоханих в туризм партнерів і колег Coral Travel і OTI Холдингу та вкотре підтвердили факт, що з такою командою будь-яка справа буде успішною!

 

27.02.2017