Coral Travel запустив #LOVEISTURKEY

Найбільша та найкреативніша рекламна кампанія по Туреччині під назвою #LOVEISTURKEY була розпочата Coral Travel в усіх куточках України – як у великих містах, так і в регіонах. Метою кампанії є різке збільшення продажу турів від Coral Travel до Туреччини, а також збільшення кількості туристів, що виїжджають до цієї країни, у 2016 р., у порівнянні з попереднім роком. Крім того, важливим завданням є покращення обізнаності про Туреччину як про туристичний напрямок, адже ця країна обіймає перше місце серед туристичних напрямків відпочинку українців у літньому сезоні 2016 р. Coral Travel також має на меті побудувати стійкий емоційний зв’язок між українськими туристами, Туреччиною як напрямком відпочинку та власне самим туроператором. Ми також хотіли б збільшити попит на турецький турпродукт – адже ми пропонуємо туристам для свого незабутнього відпочинку вибрати саме гостинну Туреччину! 

Рекламну та промо-кампанію було розроблено Coral Travel та Міністерством культури та туризму Туреччини, її було підтримано цілою низкою турецьких готелів. 

Рекламна кампанія є по-справжньому значною. В різних містах країни розміщено декілька сотень рекламних щитів, десятки беклайтів та величезний мегаборд в аеропорту «Бориспіль» поряд з Києвом. Онлайн-реклама, що включає баннери на найбільш відвідуваних веб-сайтах, контекстна реклама у Google, ремаркетинг та промо-пости у соціальних мережах, рекламні ролики та анонси ведучих у найпопулярніших радіошоу на двох великих радіостанціях – загальнонаціональній «Хіт FM» та на «JAM FM», що веде мовлення на Київ, брендування тролейбусів та трамваїв у великих містах, запуск спеціального промо веб-сайта www.loveisturkey.com, а також використання нового безкоштовного телефонного номеру, що використовується виключно для цієї кампанії: виділені оператори колл-центру, які опрацьовують запити клієнтів лише по цій кампанії, будуть раді надати клієнтові повну інформацію щодо Туреччини!  

Родзинкою кампанії стала величезна BTL-акція, яка об’єднала всі франчайзингові агентства Coral Travel у 69 великих, середніх та малих містах по всій Україні. Одночасно по всій країні поширюються буклети, в яких надано інформацію щодо готелів, які беруть участь в кампанії #LOVEISTURKEY. 

Coral Travel є лідируючим гравцем на туристичному ринку України – міжнародний туроператор запускає наймасштабніші та найпомітніші акції та заходи!

06.07.2016