Запрошує «Київ Конвеншен і Візіторс Бюро»

Вже більше року, як у Києві з’явився новий маркетинговий інструмент міста - «Київ Конвеншен і Візіторс Бюро». Подібні організації вже успішно працюють протягом багатьох років в найпопулярніших туристичних містах світу. Головна мета такої організації – промоція міста як локації для проведення міжнародних масштабних заходів різного типу. В Україні на даний момент є лише дві такі організації – у Львові та відтепер у Києві.

«Київ Конвеншен і Візіторс Бюро» було створено за ініціативи Асоціації Ділового Туризму України,  яка об’єднала операторів ділового туризму та MICE міста Києва. До такого об’єднання наштовхнуло спільне розуміння того, що Київ як місто ділової активності потребує допомоги в подальшому розвитку, його необхідно розвивати та рекламувати в усьому світі. На сьогоднішній день до «Київ Конвеншен і Візіторс Бюро» входять близько 20 найбільших туристичних компаній та кращих готелів Києва різної категорії. Окрім цього ми отримали підтримку від Департаменту туризму при Київській міській державній адміністрації, тож тепер в нас стало ще більше можливостей для спільного розвитку нашого міста.

І хоча «Київ Конвеншен і Візіторс Бюро» існує лише рік, нами вже були досягнуті певні успіхи – ми успішно представили Київ на двох найвідоміших міжнародних туристичних виставках – WTM в Лондоні та IBTM в Барселоні. Важливим є те, що велика кількість туристичних агенцій з різних куточків світу висловили своє зацікавлення в Києві як туристичному напрямку, тож тепер ми маємо плідно працювати над тим, щоб Київ зміг на найвищому рівні задовольнити потреби іноземних гостей, які неодмінно забажають познайомитися з нашим містом. І ми впевнені, що Київ має для цього величезний потенціал та бажання.

Також було прийнято рішення співпрацювати з регіонами України, а саме комерційними та некомерційними професійними асоціаціями та організаціями, які є найактивнішими учасниками різних секторів економіки України, а також відомі як організатори регулярних масштабних регіональних форумів, конгресів та виставок, які потенційно можуть отримати статус міжнародних і в подальшому проводитись у Києві.

Враховуючи все вищевикладене, командою «Київ Конвеншен і Візіторс Бюро» було прийнято рішення провести промо-тур у Києві з метою ознайомити регіональні та міжнародні організації з конференц-можливостями міста Києва. В рамках промо-туру заплановано проведення міжнародної конференції «Можливості регіону в індустрії ділового туризму та інвестиційний потенціал. Презентація потенційних проектів на 2016-2017 роки», основна мета якої - конструктивне спілкування представників виконавчої влади, експертів, туристичних компаній та організаторів наймасштабніших регіональних заходів задля визначення векторів розвитку Києва як туристичного напрямку та локації для проведення масштабних міжнародних заходів, а також механізмів цього розвитку.

Команда «Київ Конвеншен і Візіторс Бюро» запрошує всіх небайдужих до долі ділового туризму в Україні приєднатись і відвідати міжнародну конференцію «Можливості регіону в індустрії ділового туризму та інвестиційний потенціал. Презентація потенційних проектів на 2016-2017 роки», яка проходитиме 26 лютого 2016 року у «Міжнародному Виставковому Центрі» – початок о 09:30 за адресою: 02660, Київ, Броварський пр-т, 15.

В ході конференції будуть розглянуті актуальні питання стосовно індустрії ділового туризму, також учасники матимуть можливість ознайомитись з інвестиційними проектами і потенціалом регіонів України, налагодити прямі контакти з представниками бізнесу.

Спікери конференції:

Іван Ліптуга - начальник управління туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України;

Антон Тараненко - начальник управління туризму Департаменту економіки та інвестицій Київської міської державної адміністрації;

Майя Набокіна - заступник директора комунального підприємства "Київський міський туристично-інформаційний центр";

Ліна Остапчук - директор «Львів Конвеншн Бюро»;

Наталія Соболева - генеральний Директор «АРКТУР»;

Юлія Гулевич - менеджер з маркетингу та продажів «Арена КС»;

Дмитро Танцюра - голова правління ГС «Київ Конвеншн і Візіторс Бюро».

Проекти, що будуть презентовані:

Соціально-спортивний проект «Київський Марафон»;

Проект «IT_Dnipro - 300 Startups Forum»;

Громадський проект Slava Frolova – Group;

Міжнародна IT-конференція Black Sea SummIT.

Світовий досвід свідчить про визначну роль саме туристичної галузі як одного з пріоритетних напрямків для розвитку регіональної економіки. Стабільне функціонування туристичної галузі потребує розвинутої інформаційної інфраструктури, що сприяє використанню новітніх технологій, спонукає до підвищення якості товарів та послуг.

Конструктивний діалог між виконавчою владою, експертами і представниками бізнесу дозволить підготувати якісний туристичний продукт, в тому числі транскордонний, що сприятиме розвитку туристичної інфраструктури та послуг. В свою чергу, збільшення потоку як українських, так і іноземних туристів надасть поштовх до розвитку місцевих та регіональних ринків праці, соціально-економічному оздоровленню, що підвищить якість життя населення та послугує стимулюванню розвитку малого та середнього бізнесу.

Участь у конференції надасть Вам унікальну можливість розширити коло ділових контактів для подальшого ефективного ведення бізнесу з українськими та європейськими компаніями.

19.02.2016