Партнерство СК VUSO та Join UР!

Є новини, про які ми розповідаємо з особливою радістю та задоволенням, адже вони стосуються різних аспектів організації ваших подорожей, а один з дуже важливих пунктів для нас – зробити все можливе, щоб кожна ваша мандрівка була комфортною, насиченою та безпечною. І на останньому пункті ми зупинимось сьогодні дуже детально і розкажемо вам про деталі партнерства страхової компанії VUSO та туроператора Join UP!. 

 

ГАРАНТІЯ БЕЗПЕЧНОЇ ПОДОРОЖІ 

 

Подорожі давно стали невід’ємною і вкрай важливою частиною нашого життя. І, звісно, кожен з нас хоче максимально убезпечити себе під час мандрівок. Саме тому партнерство одного з лідерів на страховому ринку України компанії VUSO та провідного туроператора Join UP! – це чудова новина, бо це ще полегшить планування та стане гарантією безпечних подорожей.   

 

Детальніше про страхові програми і, звичайно, про всі переваги для вас, представники компанії докладно розкажуть та дадуть відповідь на всі питання на вебінарі. 

 

Вебінар відбудеться вже 12.08 о 12:00. А ось і посилання, щоб приєднатись до зустрічі в ZOOM https://us06web.zoom.us/j/87592576780  

 

Програма вебінару:  

 

  • Інформація про СК VUSO. 
  • Програми страхування. Види комплексних страхових програм, умови страхування 
  • Урегулювання страхових подій. Деталі та рішення при врегулюванні страхових випадків 

 

А ОСЬ І ПОДАРУНКИ!* 

 

Новина про співпрацю двох компаній – це хороший привід для святкування. А яке свято без подарунків? Саме тому СК VUSO приготувала для наших агентів ну дуже корисні сюрпризи. 

 

Найактивніші та найпродуктивніші агенти зможуть отримати:   

 

    • 2 телевізори Samsung 
    • 5 смарт-годинників Samsung 
    • 5 планшетів Samsung Galaxy 

 

Що зробити, аби один з цих класних подарунків став вашим? Усе дуже просто: бронюйте тури на сайті joinup.ua та вибирайте в заявці страхування від СК VUSO. Ось і все. 

 

  • Чим більша кількість заявок – тим більше шансів отримати подарунок. 
  • У розіграші беруть участь лише підтверджені заявки з 12.08.2021 р. по 12.09.2021 р. з будь-якими датами туру. 
  • Переможці будуть визначені за допомогою сервісу https://www.random.org/ вже 17.09.2021.   

 

Наталія Остапець, керівник відділу туристичного страхування ПрАТ «СК «ВУСО»: 

 

«VUSO вже давно зарекомендувала себе на ринку туристичного страхування як надійний партнер. Відповідно до даних forinsurer.com за результатами 2020 року компанія зайняла перше місце з туристичного страхування за обсягом зібраних страхових платежів. За 20 років існування компанія налагодила співпрацю з багатьма відомими туроператорами України. 

  

Join UP! – один з найбільших і найбільш прогресивних туристичних операторів України, який пропонує широкий вибір турів у різні куточки світу. Колаборація з VUSO, безперечно, позитивно вплине на рівень послуг, що надаються українським туристам». 

 

Подорожуйте безпечно та насолоджуйтесь мандрами разом з Join UP!  

 

11.08.2021