ЄТС змінило логотип та асоціацію

ПрАТ «Європейське туристичне страхування», яке з 1 жовтня змінило логотип ERV на ЄТС (Європейське туристичне страхування), з 2006 року є повним членом ETIG (Європейської Групи Туристичного Страхування), якій в 2017 році виповнилося 110 років і до складу якої входить 17 європейських спеціалізованих компаній туристичного страхування.

 

Оскільки основною умовою для членства в групі була спеціалізація в туристичному страхуванні та територіальна належність до Європи, в жовтні 2018 року члени групи вирішили розширити сферу діяльності, заснувавши ITIA (Міжнародний Альянс Туристичного Страхування), як об'єднання міжнародних компаній, які пропонують продукти туристичного страхування , а також інші послуги та рішення пов'язані з подорожами. Важливим є те, що на відміну від ETIG, членами Асоціації від тепер можуть бути і постачальники супутніх послуг (наприклад, асистуючи компанії). В квітні поточного року ITIA офіційно зареєстровано як Асоціацію в Мюнхені, а в кінці липня в Німеччині було також зареєстровано торгову марку «ITIA». Засновниками Асоціації виступили 17 компаній, в тому числі і ПрАТ «ЄТС» - наразі єдина українська страхова компанія у складі ITIA.

 

19 - 20 вересня цього року в Стокгольмі відбулася Генеральна асамблея ETIG та ITIA, де були обговорені зміни до статуту, питання та цілі, які вже було досягнуто, і поточна програма роботи, яка б дозволила ITIA взяти на себе діяльність ETIG (наприклад, дизайн логотипу, захист торгової марки, розробка веб-сайту, реєстрація домену та укладання всіх необхідних контрактів і т. д.). Також на Генеральній асамблеї було прийнято рішення запросити в члени Асоціації страхову групу Евроінс Болгарія, першу з неспеціалізованих груп в туристичному страхуванні.

 

Головний принцип для ITIA в даний час - «Глобальна думка і діяльність, місцеве розуміння».

 

В найближчому майбутньому ITIA повністю замінить ETIG. На сьогодні в рамках більш інтернаціональної орієнтації продовжується пошук нових членів Асоціації.

 

17.10.2019