flydubai частково переїде до дубайського терміналу 3

З 27 жовтня 2019 року перельоти flydubai по семи напрямках будуть здійснюватися з терміналу 3 Міжнародного аеропорту Дубая.

 

Авіакомпанія flydubai зі штаб-квартирою в Дубаї оголошує про перенесення вильотів та прильотів рейсів по семи напрямках з поточного терміналу 2 в термінал 3 Міжнародного аеропорту Дубая (DXB). Інші рейси як і раніше будуть здійснюватися з терміналу 2 даного аеропорту.

 

З 27 жовтня 2019 року рейси в Алмати (Казахстан), Басру (Ірак), Дар-ес-Салам (Танзанія), Занзібар (Танзанія), Кіліманджаро (Танзанія), Нур-Султан (Казахстан) і Софію (Болгарія) будуть здійснюватися з терміналу 3 Міжнародного аеропорту Дубая (DXB). До 27 жовтня ці напрямки будуть обслуговуватися терміналом 2 Міжнародного аеропорту Дубая (DXB). Ці географічні точки були обрані в рамках стратегічного партнерства Емірейтс та flydubai, щоб зробити пересадки швидшими та зручнішими для пасажирів.

 

З перенесенням семи рейсів в терміналу 3 Міжнародного аеропорту Дубая (DXB) загальна кількість напрямків, що обслуговуються з цього терміналу, налічує 22 напрямки. Партнерство Емірейтс і flydubai виходить далеко за межі кодшерінгового угоди та включає спільні ініціативи щодо комерційних операцій, поліпшення користувацького досвіду, планування маршрутів, співпраці з аеропортами, а також загальну програму лояльності.

 

Старший віце-президент по роботі з аеропортами flydubai Алекс Макензі зазначив: «У міру розширення нашого стратегічного партнерства з Емірейтс, перенесення рейсів по ще семи напрямках в термінал 3 Міжнародного аеропорту Дубая (DXB) став логічним кроком після успішної першої хвилі в минулому році. Це дозволить підвищити стикувальну доступність. Працюючи разом, Емірейтс і flydubai готові надати пасажирам нові можливості подорожей з пересадками в одному з найбільших авіавузлів світу – в Дубаї».

 

Пасажири, які забронювали перельоти за цими напрямками, зможуть зареєструватися на рейс на стійках реєстрації пасажирів економічного та бізнес-класів в зоні вильоту терміналу 3 Міжнародного аеропорту Дубая (DXB). Пасажири бізнес-класу отримають доступ в бізнес-лаунж терміналу, а також зможуть пройти паспортний контроль і перевірку безпеки в пріоритетному порядку. Транзитні пасажири заощадять час, адже тепер їм не потрібно буде добиратися з одного терміналу аеропорту в інший при пересадці.

 

Пасажири, які забронювали квитки на рейси за вказаними напрямками після 27 жовтня 2019 року, будуть заздалегідь проінформовані про зміну терміналу в індивідуальному порядку.

 

Повний список рейсів flydubai, що виконуються з терміналу 3 Міжнародного аеропорту Дубая:

 

  1. Алмати (Казахстан)
  2. Басра (Ірак)
  3. Белград (Сербія)
  4. Бішкек (Киргизстан)
  5. Бухарест (Румунія)
  6. Дар-ес-Салам (Танзанія)
  7. Загреб (Хорватія)
  8. Занзібар (Танзанія)
  9. Катанія (Італія)
  10. Кіліманджаро (Танзанія)
  11. Крабі (Таїланд)
  12. Краків (Польща)
  13. Мінеральні Води (Росія)
  14. Неаполь (Італія)
  15. Нур-Султан (Казахстан)
  16. Прага (Чехія)
  17. Ростову-на-Дону (Росія)
  18. Салала (Оман)
  19. Софія (Болгарія)
  20. Ташкент (Узбекистан)
  21. Гельсінкі (Фінляндія)
  22. Янгон (М'янма)

 

22.09.2019