Coral Travel запропонував ринку ексклюзивну колекцію готелів

Coral Travel буде пропонувати туристам в цьому літньому сезоні понад 120 готелів у Туреччині на ексклюзивних умовах. Це означає, що з готелями укладені контракти на право ексклюзивного продажу і купити їх можна тільки у туроператора Сoral Travel. Окрім того, йдеться про великі квоти та спеціальні ціни для деяких мереж і готелів зі списку оператора.

 
В першу чергу ексклюзивні контракти були укладені з популярними готелями, які користуються попитом. У таких готелях найкраще співвідношення ціна — якість, місця в них закінчуються задовго до дати вильоту. В ці готелі складно потрапити в розпал сезону. Причому мова йде не тільки про дорогі об'єкти — це стосується визнаних готелів усіх категорій: і тризіркових, і чотиризіркових, і бюджетних «п'ятірок».

 
Один з перших контрактів було підписано з популярною мережею Kamelya Collection в Анталiї. Готелі Kamelya Collection відомі уважним персоналом, активною анімаційною командою, високим рівнем сервісу, якісним і різноманітним харчуванням.

 
Ще один вагомий контракт було укладено з готельною мережею Eftalia. Готелям цієї мережі віддають перевагу туристи з дітьми завдяки продуманому підходу до сімейного відпочинку і величезному пляжно-розважальному комплексу.

 
Готельна мережа Paloma Hotels з сорокарічною історією і відмінним сервісом також в числі ексклюзивних пропозицій Coral Travel.


Нарешті, Coral Travel, як і раніше, буде єдиним оператором, що пропонуватиме готелі мережі OTI Hotels & Resorts. Серед найпопулярніших  Xanadu Resort Hotel в Белеку, Seven Seas Hotel Life в Кемері, Seven Seas Hotel Blue і Otium Family Eco Club в Сіде.


Таким чином, в літньому сезоні Coral Travel запропонує туристам майже всі відомі та улюблені готелі в Туреччині за найпривабливішими на ринку цінами. Окрім того, туристів чекає великий список ексклюзивних пропозицій в інших країнах пляжного відпочинку - Єгипті, Тунісі, Іспанії, Греції, а також в Україні.
 

Свою ідею ексклюзивної співпраці з готелями і їх просування на ринку Coral Travel оформив у проєкт, що отримав назву «Літня колекція готелів. Ексклюзивно. Вигідно. Надійно».
 

Для туристів додатковими перевагами бронювання готелів з «Літньої колекції» для напрямків Туреччина та Єгипет в період з 1 по 15 березня стануть:

 

  
Інформаційний відділ компанії Coral Travel:  +380 (44) 495 82 82.

 

01.03.2021